ATENTIE: In perioada 6 - 15 iunie nu expediem tratamente!
Cont Client


andyliciuxxi@yahoo.com
User:  
Parola:  
 
Comenzi: 0722.450.760

Contact: 0722.450.760, office@terapia-propolicium.com

Propolicium forte - Produs nou!
Va propunem tratamentul PROPOLICIUM-forte, produs exclusiv natural, preparat din propolis, alte produse apicole si pulberi de plante medicinale, care va poate ajuta in mod eficient, cu precizarea ca va fi nevoie sa repetati tratamentul macar de doua ori pentru obtinerea unei vindecari complete.

In cazul in care aveti un chist sau un fibrom uterin mai mare de 5 cm se recomanda aplicarea tratamentului forte (primele 2 luni), care consta si din ovule si din supozitoare, pentru ca zona afectata sa fie atacata din doua parti (intravaginal si rectal) si sa va vindecati mai repede.

Veti primi acasa coletul continand tratamentul solicitat, de indata ce ii soseste randul la trimitere. O doza de tratament Propolicium-forte este pentru 21 de zile si consta din 21 de ovule, 21 de supozitoare si indicatiile necesare (se face pauza la ciclu). Este foarte important ca tratamentul sa aiba continuitate, astfel ca daca veti comanda doar o doza, sa va luati o marja de timp inainte de a o comanda pe urmatoarea pentru a nu intarzia din cauza postei sau a aglomerarii noastre.

Fibromul uterin sau chistul scade cam cu 1 cm - 1,5 cm per tura de tratament. Dupa fiecare a doua sau a treia serie de tratament mergeti la medic pentru control.

Nu aveti voie alcool, condimente, muraturi.
O doza de ovule costa 85 de lei plus 15 lei taxa de expediere (supozitoarele au acelasi pret ca si ovulele).
Acest tratament ajuta la vindecarea afectiunilor ginecologice.
Rugam mentionati diagnosticul si cate doze de tratament doriti.
Plantele pentru bai de sezut se procura de la Plafar.

Mergeti la pagina de prezentare si comanda a tratamentului Propolicium forte aici

inapoi...

RODICA BALAN, jud Botosani

Ma numesc Balan Rodica, am varsta de 64 de ani si sunt pensionara. In anul 2000 am fost operata

(citeste mai mult)