ATENTIE: In perioada 6 - 15 iunie nu expediem tratamente!
Cont Client


andyliciuxxi@yahoo.com
User:  
Parola:  
 
Comenzi: 0722.450.760

Contact: 0722.450.760, office@terapia-propolicium.com

Fibromul Uterin
Fibromul uterin este o masa celulara ce se dezvolta la nivelul uterului. Fibromul se poate dezvolta in interiorul cavitatii uterine, la exteriorul uterului sau in grosimea peretelui acestuia.
Fibromul mai este numit si tumora fibroasa, leiomiom sau miom, dar acesta nu este o tumora maligna (cancer). Fibromul nu trebuie tratat decat in momentul in care creeaza probleme.
Fibroamele sunt mai frecvent intalnite la femei de 30-40 de ani. Pana la varsta de 50 de ani, 80% din femei prezinta fibroame uterine.

Propolisul -
Propolisul este prelucrat de albinele lucratoare, dupa colectarea unor produse biologice din cel putin 20 de specii de arbori ...

Pentru cei care nu pot respecta intocmai prospectul
Incercati sa adaptati tratamentul la organismul si la stilul dumneavoastra de viata pana la vindecarea deplina (sunt persoane care nu suporta un ovul/supozitor intreg si folosesc doar jumatate de ovul/supozitor; sunt persoane care folosesc un ovul/supozitor la doua zile si mai sunt persoane care introduc un ovul/supozitor dimineata si unul seara).

Chist ovarian
Chistul ovarian este asemanator unui sac rotund cu pereti subtiri, plin cu lichid limpede, care se dezvolta in ovar ca parte a procesului normal de producere de ovule. La suprafata ovarului, chistul ovarian seamana cu o umflatura. Un chist ovarian normal poate creste pana la 3.8 cm (1,5 in) in momentul in care se pregateste sa elibereze un ovul in abdomen (proces numit ovulatie).

Suliciu Vasile, jud. Bistrita-Nasaud

Ma numesc Suliciu Vasile, satul Ciceu, Mihaiesti, jud. Bistrita-Nasaud, va multumesc ca ati reusit s

(citeste mai mult)